Sponsoren

Hierbij een 'greep' uit de vele ondersteuners/sponsoren van het Welkomhuis. Deze lijst is dus niet compleet.

Façadis Geveltechniek

Façadis Geveltechniek is dé innovatieve gevelbouwer met veel kennis en ervaring op het gebied van aluminium en stalen gevelelementen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

IAA Architecten

IAA Architecten is een multidisciplinair ontwerpbureau, met vestigingen in Enschede en Amsterdam en projecten in binnen- en buitenland. We ontwerpen woningen, ziekenhuizen, gemeentehuizen en kantoren, door heel Nederland en Duitsland.

Bestratingsbedrijf Scheper

Bestratingsbedrijf Scheper uit Rossum.

ACMAA

ACMAA in Deurningen specialiseert zich op asbest inspecties, bodemonderzoek, lucht-/wateronderzoek en asbestinventarisatie.

IKEA Hengelo

NSGK

Een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend sámen leven - dat is het ideaal van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Landinrichting Saasveld-Gammelke

Geofoxx

Geofoxx is een succesvolle dienstverlener voor milieuvraagstukken met vestigingen in Gouda, Oldenzaal en Tilburg.

Alex Roord

Dé inspirerende winkel voor de stoffering van uw huis, projectstoffering voor uw bedrijf en buitenzonwering.

Gemeente Oldenzaal

Bouwbedrijf Klieverik

Bouwbedrijf Klieverik is opgericht in 1997 en sinds die tijd gevestigd aan de Hengelosestraat 248 te Deurningen in de gemeente Oldenzaal.

De Koperen Hoogte

De Koperen Hoogte is een restaurant met grand café-faciliteit in de voormalige watertoren De Lichtmis.

Ad Fontem

Specialist in bestemmingsplannen, rood voor rood / ruimte voor ruimte, planschade, planstudies, kwaliteitsimpuls groene omgeving en meer.

Henk Koïter Support

De onderneming Henk Köiter Support is gevestigd op Peterskamplaan 15 te Oldenzaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Landschapsarchitect Huub Zoontjes

In 2005 is Huub Zoontjes begonnen met zijn Bureau voor Tuin & Landschap. Naast het ontwerpen van particuliere tuinen en planvorming en ontwerp voor projecten in stad en landschap, begeleid hij de realisatie van tuinen en andere groenprojecten.

Diwabo Consultancy

Diwabo zet zich in om initiatieven met een maatschappelijk toegevoegde waarde in gang te zetten en op koers te houden.

Provincie Overijssel

Zorggroep Maartje

Maartje is de jongste dochter van Zorggroep Sint Maarten en Behandelcentrum Sint Maarten B.V. Professioneel en actief betrokken biedt Maartje: thuiszorg, kraamzorg, behandeling, hulpmiddelen en service.

Veertienrond

VeertienRond is een erkende gekwalificeerde zorgaanbieder, heeft een contract met de 14 gemeenten in Twente en is in het bezit van het KIWA keurmerk.

De Werkwijzer

De Werkwijzer is een leerwerkbedrijf in Twente en heet officieel Stichting Werkgelegenheidsinitiatieven Noord Oost Twente. Zij is een stichting zonder winstoogmerk.

ROC van Twente

Dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente.

VWZ notarissen

Dé netwerknotaris in Almelo, Tubbergen en Denekamp die u bijstaat in alle notariële zaken.

NuCall

Specialist in zakelijke vaste, mobiele telefonie & internet.

NIBE warmtepompen, boilers, stadsverwarmingsets en zonlichtsystemen

NIBE Energietechniek voorziet woningen en gebouwen van producten die warmwater leveren en een comfortabel binnenklimaat garanderen.